Liikunnallinen elämä?

Odotamme yhteydenottoasi

OTA YHTEYTTÄ

JAANA SJÖBLOM

44-vuotias aktiivisesti triathlonia harrastava personal trainer sekä triathlonvalmentaja.

Oma liikunnallinen elämä on lähtenyt käyntiin noin 15 vuotta sitten sohvaperunasta. Päätin, että nyt alan liikkumaan terveyden ylläpitämiseksi ja aika äkkiä liikuntaviikkoni koostui viidestä liikuntakerrasta ja tästä pidin sinnikkäästi kiinni vuosia. Aluksi juoksin, mutta nyt jo kuudetta vuotta triathlonharrastus on se mun juttu. Erityisen iloinen omasta hyvästä kunnosta ja hyvästä olosta jonka liikunta saa kehossani ja mielessäni aikaan. Oma liikuntatavoitteeni on täyden matkan triathlon joka vuosi, takana on kolme täyttä matkaa ja edessä toivottavasti vielä monta.

Mielessä juoksukoulu yritykselle tai uimaopetusta? Pariskunta kuntoon personal trainerin ohjauksella tai jotain muuta missä voimme olla avuksi? Kysy.

JUHA SJÖBLOM

43-vuotias, vaimoni Jaanan tavoin aktiivisesti triathlonia harrastava pirkkalalainen mies. Vaimon harrastus vei minutkin mennessään ja liikunta kuuluu omaan vapaa-aikaani päivittäin.Erityisosaaminen on triathlonuinnin ohjaamisessa, jota teen pari kertaa viikossa ja sen voin sanoa, että uimaan oppii eikä koskaan ole liian myöhäistä.

PUHTI valmennus

Pirkkala

040 5819 145 Jaana Sjöblom

puhtivalmentaja@gmail.com