Alkaa marraskuussa 2017

Triathlonryhmä

Haasta itsesi ja kaverisi ja tulkaa mukaan mukavaan harrastukseen!

PUHTI triathlonryhmä kuuluu niille ketkä haluavat harrastaa ja haluavat oppia. Voi olla sohvaperuna ja voi olla enemmän harrastanut. Ryhmässä saa kuukausittaisen harjoitusohjelman jota noudattamalla tähdätään ensi kesän Kangasala Triathlon -tapahtumaan. Siellä on matkoja ensikertalaisesta kokeneemmalle.

Yhteisiä hyvin suunniteltuja ohjattuja harjoituksia on 1-2 kertaa viikossa. Sitäkään ei tarvitse pelätä jos uintitaito on huono, siihen opetetaan ja ohjataan ja varmasti opit uimaan vapaauintia. Treenitunteja kertyy viikossa 4-9, näitä räätälöidään oman tavoitteen ja oman elämän mukaan.

Yhteistreenit tapahtuvat Tampereen kupeessa. Milloin Pirkkalassa, milloin Tampereella, ulkona, sisällä uimahallissa tai Pirkkahallissa. Hinta on 99 € / kk (sis. alv.) plus mahdolliset liikuntapaikkojen sisäänpääsymaksut eli joskus uinti, joskus Pirkkahalli.

Yhteistreenipäivät ovat keskiviikko (ilta) ja sunnuntai (aamupäivä). Joinain kertoina päivä voi muuttua esim. uimahalli- tai Pirkkahallivuorojen takia, mutta asiasta ilmoitetaan etukäteen.

Kysy rohkeasti lisää jos joku asia mietityttää.

OHJAAJAT

Jaana ja Juha Sjöblom. Jaana FAF Personal Trainer, triathlonvalmentaja, Juha triathlonvalmentaja. Molemmat harrastavat aktiivisesti triathlonia jo aika monetta vuotta.

  • Alkaa 1.11.2017

TAVOITE

  • Saada triathlonista omaan elämään mukava ja monipuolinen harrastus.
  • Osallistua kesän 2018 Kangasala Triathloniin, matkat kokeile triathlonista Superiin. 

YHTEISHARJOITUKSET

  • Keskiviikko klo 18:00.
  • Sunnuntai klo 10:00.

Yhteisharjoituksia on 1-2 per viikko. Joinain viikkoina kaksi, joinain yksi ja joinain harvoina ei lainkaan. Joskus harjoituspäivä voi muuttua esimerkiksi Pirkkahalli- tai uimahallivuorojen saatavuuden takia, mutta näistä ilmoitetaan etukäteen.

Yhteisharjoitukset ovat useimmiten Pirkkalassa, joskus myös Nokialla tai Tampereella. Esim. uimahallissa. Yhteisharjoitukset ovat juoksua, pyöräilyä voimatreeniä, yhdistelmäharjoituksia, uintia. Monipuolista lajiharjoittelua.

HARJOITUSOHJELMA

  • Harjoitusohjelma joka kuukausi

Jokainen ryhmään osallistuja saa kuukaisittaisen nousujohteisen harjoitusohjelman jossa on päiväkohtaiset harjoitukset ja sitä noudattamalla on hyvät lähtökohdat osallistua kesän Kangasala Triathlon -kisaan ja toki muihinkin triathlontapahtumiin. Treenitunteja kertyy 4-9 / viikko. (Räätälöidään omaan elämään sopivaksi).

Harjoittelu onnistuu myös vaikka ei kaikkiin yhteisharjoituksiin pääsekään mukaan vaikka tietenkin mukavaa on, että moni pääsee mahdollisimman usein, mutta periaatteessa joku voi osallistua ryhmään vaikka asuisi kauempanakin. Yhteisharjoituspäivänä on aina myös vaihtoehto omalle treenille.

VARUSTEET

  • Uimapuku, polkupyörä, juoksutossut.

Näillä pääset jo pitkälle. Triathlonia harrastetaan useimmmiten maantiepyörällä, mutta maasto- tai hybridipyörä käy myös. Kangasala Triathloniin voi osallistua millä vaan pyörällä kunhan se on kunnossa, jarrut toimii. =)

TAIDOT

  • Juoksu- ja pyöräilytaito monilla on olemassa, uinti on se mikä montaa jännittää.

Ei tarvitse heti osata vapaauintia, riittää jos mummosammakko luonnistuu. =) Uintiopetusta saa ja sitä antaa minun lisäkseni mieheni Juha Sjöblom. Juhalla on jo vuosien kokemus vapaauinnin opetuksesta triathlonharrastajille. Eli ei tarvitse jännittää, vapaauinnin oppii varmasti ja sitä jo osaavat kehittyvät siinä paremmaksi opetuksen myötä.

KENELLE RYHMÄ ON TARKOITETU

  • Kaikille triathloininnokkaille.
  • Kokeneemmille ja aloitteiljoille.

Aloittelijoille jotka haluavat triathlonista itselleen harrastuksen ja haluavat kokeilla mitä triathlontapahtumaan osallistumnien on. Vuosia harrastaneille jotka kaipaavat nousujohteista harjoitusohjelmaa ensi kesän lyhemmä matkan kisoihin. 

Harjoittelu tapahtuu jokaisen ryhmäläisen oman tason mukaan.

puhtivalmentaja@gmail.com tai 040 5819 145 Jaana Sjöblom